Evenementen

Evenementen: André Rieu concerten

Elk jaar verrassen wij u graag met een heerlijk keuzemenu tijdens de Andre Rieu concerten in Maastricht. De concerten zijn live te volgen via televisiebeelden en op een groot scherm op het St. Amorsplein. Geniet van de unieke sfeer! De André Rieu zomerconcerten vinden weer plaats in 2019.

Evenementen: La Rue de la Fête

Ook tijdens andere evenementen is het genieten, bijvoorbeeld tijdens La Rue de la Fête. Dit smaakvolle feest wordt ieder voorjaar door ondernemers uit de Heggenstraat georganiseerd. Ons restaurant bevindt zich op de hoek van de Heggenstraat en het Amorsplein en dus nemen we graag deel aan dit bijzondere feest. La Rue de la Fête is een beleving met een Frans tintje, naar het idee van Petit Paris uit de jaren 50. Een gezellige entourage voor een hapje of drankje bij Franse muziek. Dit jaar vond La Rue de la Fête plaats op 21 mei 2018.

Een eigen evenement?

Ons restaurant is een zeer geschikte locatie voor het houden van personeelsfeestjes, netwerkborrels, verjaardagsfeestjes of afstudeerborrels. Meer weten? Neem gerust contact op!

Evenementen: impressies

Rieu 2018

Rieu 2017

Rieu 2016

Rieu 2015

 

La Rue de la Fête 2018

La Rue de la Fête 2017

La Rue de la Fête 2016

La Rue de la Fête 2015